/

Odeljenje za veterinarsku dijagnostiku nabavlja dijagnostičke proizvode za akademske, javne, privatne, industrijske i druge komercijalne ustanove na području cele CEE regije.

Naš portfolio proizvoda vrhunskog kvaliteta obuhvata rešenja za različita područja kao što su programi iskorenjivanja/kontrole, testiranje zaraznih bolesti i patogena, otkrivanje hormona, ispitivanja sposobnosti, antimikrobna sredstva, veterinarski lekovi, rezidue i otkrivanje mikotoksina.
Pored toga nudimo i konvencionalne mikrobiološke metode, sisteme brzih testova, testove ELISA kao i druge inovativne molekularne metode. To je nadopunjeno asortimanom instrumenata i laboratorijske opreme, od jednostavne opreme ELISA do automatizovanih procesora, uređaja za PCR i višestrukih platformi. Uz osnovna istraživanja i laboratorijska rešenja nudimo i kompletne pakete za testiranje na licu mesta na farmama i u veterinarskim ambulantama. Pružajući instalaciju opreme, obuku i servis, pomažemo vam da svoje projekte realizirate što je brže moguće.

Blisko sarađujemo sa našim stručnjacima iz odeljenja Nauke o životu, a oni mogu ponuditi još širi asortiman istraživačkih proizvoda za sve vrste (specije).

Glavne oblasti

Kompanija Biomedica nudi širok asortiman proizvoda za serologiju zaraznih bolesti,
kao što su ELISA, imunofluorescentni testovi na antitela, western blot i brzi testovi za određivanje antitela protiv bakterija ili virusa.
Naši testovi za otkrivanje parazita i gljivica takođe se temelje na ELISA antigenskom testu.

Vaš smo partner za:

  • virologiju
  • bakteriologiju
  • parazitologiju
  • upalne markere

Naši komercijalni PCR testovi u stvarnom vremenu pomažu vam u brzoj identifikaciji patogena.
Uz visokokvalitetne setove za testiranje koji uključuju sve potrebne komponente, nudimo zasebne reagense za analizu i kontrolne setove.

Kako bismo kompletirali paket, našim korisnicima pružamo odgovarajuću instrumentaciju, plastične proizvode i drugi potrošni materijal.

Vaš smo partner za:

  • virologiju
  • bakteriologiju
  • parazitologiju
  • mikologiju

Kompanija Biomedica nudi mikrobiološke testove i reagense za dijagnostiku, uključujući sisteme za mikrodiluciju, PBRT testove, brze testove, medije, pločice spremne za korištenje i druge reagense.
Isporučujemo instrumente za automatsko brojanje ukupnog broja stanica i pomažemo vam da serijska razređenja učinite jednostavnijim i preciznijim, čime štedite vreme i novac.

Nudimo pouzdane testove za upotrebu na licu mesta za otkrivanje specifičnih patogena ili markera. Temelje se na imunohromatografiji, validirani su pružaju efikasnu kombinuju jednostavnosti korišćenja, osetljivosti i specifičnost. Naši jednostruki i višestruki testovi prikladni su za brzu dijagnozu na licu mesta zbog jednostavne pohrane, transporta i rukovanja.

Kompanija Biomedica isporučuje ELISA i brze testove za otkrivanje hormona u svrhu upravljanja plodnošću.

Pored toga, nudimo i testove u različitim formatima za ispitivanje rezidua antibiotika.

Biomedica nudi kompletan asortiman laboratorijskih instrumenata. Naš portfolio uključuje pipete i nastavke, softver za analizu podataka, uređaje za PCR, male čitače ELISA mikropločica i potpuno automatizovane instrumente.

Osim rutinskih dijagnostičkih proizvoda, nudimo i visokokvalitetna antitela za različite primene i vrste (specije).

Za više informacija o istraživačkim proizvodima, pogledajte naše odeljenje Nauke o životu: Veza ka odeljenju Nauke o životu

Naš portfolio proizvoda uključuje sve vrste alata za uzorkovanje radi kontrole površina i vazduha, kao i proizvode za ličnu higijenu i dezinfekciju.

Pored toga, programi ispitivanja sposobnosti i referentni materijali obezbeđuju kvalitetu vaše interne laboratorije.