/

200+ добавувачи

Ние им ја донесуваме технологијата на луѓето. Biomedica го премостува јазот помеѓу глобалните добавувачи и локалните клиенти.

Нашата мрежа на добавувачи овозможува Biomedica да го има водечкото место за нови проекти истовремено нудејќи најмодерна технологија низ нашите области на експертиза.