/

Medicinski uređaji

Medicinski uređaji

In Vitro dijagnostika

In Vitro dijagnostika

Nauke o životu

Nauke o životu

Imunološki testovi Biomedica

Imunološki testovi Biomedica

Kliničke informacione tehnologije

Kliničke informacione tehnologije

Industrija

Industrija

Aplikacija i servis

Aplikacija i servis

Medicinski uređaji

Distribucija medicinskih uređaja za odeljenja za kardijalnu hirurgiju od samog je početka osnovna delatnost kompanije Biomedica u CEE regiji. Vrlo smo ponosni na više od trideset godina iskustva u kojem smo u značajnoj meri doprineli povećanju stručnosti i kulturnog razumevanja u ovoj oblasti. Širok izbor medicinskih uređaja trenutno se prodaje različitim odeljenjima u bolnicama i kliničkim centrima širom srednje Evrope. Kako korišćenje naših proizvoda često ima direktan uticaj na preživljavanje i dobrobit pacijenata, čvrsto verujemo da doprinosimo kvalitetu zdravstvene nege. Kompanija Biomedica snabdeva bolnice i kliničke centre inovativnim...

Pročitajte više
Medical devices

Distribucija medicinskih uređaja za odeljenja za kardijalnu hirurgiju od samog je početka osnovna delatnost kompanije Biomedica u CEE regiji. Vrlo smo ponosni na više od trideset godina iskustva u kojem smo u značajnoj meri doprineli povećanju stručnosti i kulturnog razumevanja u ovoj oblasti. Širok izbor medicinskih uređaja trenutno se prodaje različitim odeljenjima u bolnicama i kliničkim centrima širom srednje Evrope. Kako korišćenje naših proizvoda često ima direktan uticaj na preživljavanje i dobrobit pacijenata, čvrsto verujemo da doprinosimo kvalitetu zdravstvene nege. Kompanija Biomedica snabdeva bolnice i kliničke centre inovativnim i visokokvalitetnim potrošnim materijalom i opremom za podršku medicinskim stručnjacima u njihovim svakodnevnim zadacima i pomaže im u postizanju najboljih rezultata za njihove pacijente.

Od 1978. godine smo značajno razvili i naš portfolio i pristup tržištu i sada svojim korisnicima nudimo jedinstvena rešenja u sledećim oblastima:

Pročitajte više

In Vitro dijagnostika

Naš IVD tim odgovoran je za širok asortiman dijagnostičkih proizvoda za ljude, koji se koriste u privatnim laboratorijima, bolničkim laboratorijima i referentnim centrima u 13 zemalja. Biomedica je kompanija specijalizovana za oblasti koje koriste najsavremeniju tehnologiju koja uključuje testiranje na mestu nege (POC) kao i testiranje srednjeg do visokog intenziteta. Mnogi naši proizvodi validirani su za vrhunsku opremu i/ili zatvorene sisteme. Kompanija Biomedica ne samo da snabdeva tržište reagensima i priborom za ispitivanje, već i opremom koju stručnjaci kompanije Biomedica postavljaju, proveravaju, održavaju i servisiraju na licu...

Pročitajte više
Ivd

Naš IVD tim odgovoran je za širok asortiman dijagnostičkih proizvoda za ljude, koji se koriste u privatnim laboratorijima, bolničkim laboratorijima i referentnim centrima u 13 zemalja. Biomedica je kompanija specijalizovana za oblasti koje koriste najsavremeniju tehnologiju koja uključuje testiranje na mestu nege (POC) kao i testiranje srednjeg do visokog intenziteta. Mnogi naši proizvodi validirani su za vrhunsku opremu i/ili zatvorene sisteme.

Kompanija Biomedica ne samo da snabdeva tržište reagensima i priborom za ispitivanje, već i opremom koju stručnjaci kompanije Biomedica postavljaju, proveravaju, održavaju i servisiraju na licu mesta. Obučavamo i podučavamo korisnika tokom instalacije, nudimo obuku i programe kontinuiranog servisiranja i održavanja.

Naši dobavljači su odabrani lideri na tržištu u svojim branšama i poznati su po svojim proizvodima vrhunskog kvaliteta. Tokom više od 40 godina saradnje sa našim dobavljačima, uspostavili smo temelj za održivu i konstruktivnu saradnju i u mogućnosti smo da našim korisnicima pružimo brze odgovore i odgovarajuća rešenja za njihove specifične potrebe.

Pročitajte više

Nauke o životu

Naš opsežni portfolio uključuje preko 1.000.000 proizvoda odabranih međunarodnih dobavljača. Zajedno nudimo fleksibilna rešenja prilagođena potrebama naših lokalnih korisnika. Sve veća međunarodna konkurencija u oblasti istraživanja iziskuje ličnu podršku korisnicima usmerenu na planiranje i realizaciju projekata. Stručnjaci kompanije Biomedica upoznati su sa postupcima nabavke i strukturiranjem istraživačkih projekata pa su stoga u mogućnosti pružiti profesionalnu pomoć svojim korisnicima vezano za pitanja bespovratnih sredstava za istraživanje. Kompanija Biomedica podržava istraživače pružajući im instalaciju opreme, obuku i servisiranje,...

Pročitajte više
Life science

Naš opsežni portfolio uključuje preko 1.000.000 proizvoda odabranih međunarodnih dobavljača. Zajedno nudimo fleksibilna rešenja prilagođena potrebama naših lokalnih korisnika.

Sve veća međunarodna konkurencija u oblasti istraživanja iziskuje ličnu podršku korisnicima usmerenu na planiranje i realizaciju projekata. Stručnjaci kompanije Biomedica upoznati su sa postupcima nabavke i strukturiranjem istraživačkih projekata pa su stoga u mogućnosti pružiti profesionalnu pomoć svojim korisnicima vezano za pitanja bespovratnih sredstava za istraživanje.

Kompanija Biomedica podržava istraživače pružajući im instalaciju opreme, obuku i servisiranje, i omogućava im ostvarivanje brzih i pouzdanih rezultata.

Naši korisnici imaju koristi od širokog spektra visokokvalitetnih istraživačkih reagensa, vrhunske opreme, otvorenih i zatvorenih sistema i laboratorijskih potrošnih materijala adekvatnih za različite primene i kvalifikovanih za akademska i industrijska istraživanja, posebno u farmaceutskoj i biotehnološkoj industriji.

Pročitajte više

Imunološki testovi Biomedica

Odeljenje Biomedica Immunoassays pokrenuo je sopstveni program istraživanja i razvoja 1988. godine i sada proizvodi niz inovativnih imunoloških testova za klinička istraživanja u oblasti kardiorenalnih bolesti kao i poremećaja minerala i kostiju. Postavljamo standard za klinička istraživanja pomoću kalibratora i kontrola na bazi seruma, omogućujući tako istraživačima da prikupe biološki pouzdane podatke. Isporučeni imunološki testovi u potpunosti su validirani. Uspostavljena je svetska distribuciona mreža za ove linije: kardiologija, osteologija, nefrologija i onkologija. Proizvodni procesi kompanije u skladu su sa standardima sistema...

Pročitajte više
Immunoassays

Odeljenje Biomedica Immunoassays pokrenuo je sopstveni program istraživanja i razvoja 1988. godine i sada proizvodi niz inovativnih imunoloških testova za klinička istraživanja u oblasti kardiorenalnih bolesti kao i poremećaja minerala i kostiju.

Postavljamo standard za klinička istraživanja pomoću kalibratora i kontrola na bazi seruma, omogućujući tako istraživačima da prikupe biološki pouzdane podatke. Isporučeni imunološki testovi u potpunosti su validirani. Uspostavljena je svetska distribuciona mreža za ove linije: kardiologija, osteologija, nefrologija i onkologija. Proizvodni procesi kompanije u skladu su sa standardima sistema upravljanja ISO 9001:2015 i sa smernicama dobre proizvođačke prakse (DPP)/dobre laboratorijske prakse (DLP). Iskusan i kvalifikovan tim stručnjaka kompanije Biomedica pruža tehničku i naučnu podršku.

Pročitajte više

Kliničke informacione tehnologije

Naše odeljenje za kliničke informacione tehnologije nudi prilagođena softverska rešenja za specifične zahteve u oblasti zdravstvenih sistema. Na osnovu uspeha u Austriji, ove će usluge biti ponuđene i implementirane u zdravstvenim sistema širom CEE regije. Nudimo softverske pakete koji pokrivaju sve potrebe odeljenja za anesteziju, uključujući predoperativno odeljenje, operacionu salu, odeljenje za hitne slučajeve, jedinicu za negu nakon anestezije (PACU) i terapiju protiv bola. Dalja glavna područja na koja se fokusiramo su odeljenja za intenzivnu negu (ICU), odeljenje za postintenzivnu negu (IMCU) kao i sve vrste specijalizovanih jedinica...

Pročitajte više
Clinical it

Naše odeljenje za kliničke informacione tehnologije nudi prilagođena softverska rešenja za specifične zahteve u oblasti zdravstvenih sistema. Na osnovu uspeha u Austriji, ove će usluge biti ponuđene i implementirane u zdravstvenim sistema širom CEE regije.

Nudimo softverske pakete koji pokrivaju sve potrebe odeljenja za anesteziju, uključujući predoperativno odeljenje, operacionu salu, odeljenje za hitne slučajeve, jedinicu za negu nakon anestezije (PACU) i terapiju protiv bola. Dalja glavna područja na koja se fokusiramo su odeljenja za intenzivnu negu (ICU), odeljenje za postintenzivnu negu (IMCU) kao i sve vrste specijalizovanih jedinica intenzivne nege kao što su odeljenja za intenzivnu negu novorođenčadi (NICU).

Korišćenje ovih inovativnih softverskih aplikacija pomaže našim korisnicima optimizacijom radnih tokova i procesa unutar celokupne bolnice. Sistemi upravljanja podacima pacijenta (PDMS) omogućuju jednostavno i brzo dokumentovanje kliničkih događaja, tretmana i lekova. Kontinuirano prikupljanje podataka iz velikog broja medicinskih uređaja i drugih elektronskih sistema unutar bolnice smanjuje administrativne napore, što oslobađa više vremena za lečenje pacijenata.

Tim kompanije Biomedica za kliničke informacione tehnologije sastavljen je od visokokvalifikovanih stručnjaka u područjima kliničkih aplikacija, kliničkih tokova rada i upravljanja projektima. Softverska rešenja se prilagođavaju i implementiraju u bliskoj saradnji sa medicinskim osobljem i prema njihovim specifičnim zahtevima i potrebama.

Zbog važnosti ovih sistema za naše klijente, visoku dostupnost ovih softverskih rešenja obezbeđuje služba za korisnike koja pruža usluge 24 sata dnevno i 7 dana u nedelji.

Pročitajte više

Industrija

Naše odeljenje za industriju, poljoprivredu i prehrambenu industriju nabavlja dijagnostičke proizvode za akademske, javne, privatne, industrijske (farmacija, kozmetika, hrana, hrana za životinje, mlečni proizvodi) i druge komercijalne ustanove. Naša je misija pružiti proizvode vrhunskog kvaliteta od raznih međunarodnih dobavljača jer razumemo potrebe naših korisnika koji rade u industrijskim okruženjima. Dobro obučeni stručnjaci kompanije Biomedica pružaju vam podršku nudeći fleksibilna rešenja prilagođena vašim potrebama. Dajemo vam uvod u nove metode i tehnologije, pomažemo vam u planiranju i možemo vam pomoći tokom realizacije vaših...

Pročitajte više
FOOD H Intergrund Website 20220802 WEB

Naše odeljenje za industriju, poljoprivredu i prehrambenu industriju nabavlja dijagnostičke proizvode za akademske, javne, privatne, industrijske (farmacija, kozmetika, hrana, hrana za životinje, mlečni proizvodi) i druge komercijalne ustanove.

Naša je misija pružiti proizvode vrhunskog kvaliteta od raznih međunarodnih dobavljača jer razumemo potrebe naših korisnika koji rade u industrijskim okruženjima.

Dobro obučeni stručnjaci kompanije Biomedica pružaju vam podršku nudeći fleksibilna rešenja prilagođena vašim potrebama. Dajemo vam uvod u nove metode i tehnologije, pomažemo vam u planiranju i možemo vam pomoći tokom realizacije vaših projekata. Pružanjem usluga instalacije opreme, obuke i servisiranja upotpunjavamo našu ponudu kako bismo vam pomogli u postizanju brzih i pouzdanih rezultata.

Pročitajte više

Aplikacija i servis

Tim zadužen za aplikaciju pruža podršku našem lokalnom prodajnom timu i našim korisnicima. Oni su uključeni u obuku o proizvodima, a odgovorni su i za rešavanje problema i odgovaranje na pitanja koja se odnose na proizvod. Servisno odeljenje bavi se montažom i održavanjem uređaja kao i popravkom neispravnih instrumenata. Ova jedinstvena kombinacija tehničke podrške omogućava nam da budemo vrlo fleksibilni i odgovorni u svakodnevnim situacijama. Naše odeljenje za aplikaciju i servis prva je linija podrške za eventualne probleme ili specifična pitanja o našim instrumentima, setovima ili procesima. Stručnjaci za prodaju, aplikaciju i servis...

Pročitajte više
Application services

Tim zadužen za aplikaciju pruža podršku našem lokalnom prodajnom timu i našim korisnicima. Oni su uključeni u obuku o proizvodima, a odgovorni su i za rešavanje problema i odgovaranje na pitanja koja se odnose na proizvod. Servisno odeljenje bavi se montažom i održavanjem uređaja kao i popravkom neispravnih instrumenata. Ova jedinstvena kombinacija tehničke podrške omogućava nam da budemo vrlo fleksibilni i odgovorni u svakodnevnim situacijama.

Naše odeljenje za aplikaciju i servis prva je linija podrške za eventualne probleme ili specifična pitanja o našim instrumentima, setovima ili procesima. Stručnjaci za prodaju, aplikaciju i servis blisko sarađuju kako bi obezbedili dobro organizovanu podršku.

Pročitajte više